Webbyrå i Jönköping

Jönköping ligger strategiskt till, alldeles vid södra spetsen av vättern. Här passerar motorvägen mellan Stockholm och Göteborg och även snabba förbindelser med städer både öster och västerut.

Det är en stor stad utan att ge känslan av en storstad och det finns gott om nöjesutbud, högskola för den som vill studera vidare, ett rikt församlingsliv och stora köpcentra.  Här finns också många tjänsteföretag, både inom hantverk men även inom teknik och webbdesign.

Ett av dessa företag är tross, som erbjuder webbdesign och hjälp med reklam till både lokala företag men även företag belägna längre bort från Jönköping. Med webben så är vi trots allt bara ett par klick ifrån varandra och det går smidigt att sköta komunikationen digitalt. Tross huvudkontor i Jönköping utgör dessutom navet i ett nätverk av professionella byråer runt om i Sverige.

Genom att vara en fullskalig kommunikationsbyrå kan man hjälpa till med det mesta från webbdesign och grafisk design till externa reklamkampanjer.

Tross jobbar långsiktigt och i nära samarbete med kunden för en enhetlig plattform utåt och skapar en trovärdig grafisk profil som passar ihop med resten av företagets image.

När det gäller arbeten för webben skapar man responsiv design som kan visas oberoende av plattform, t.ex. mobil, dator eller surfplatta. Man tänker också på sökmotorvänligheten så att sidorna som skapas ska kunna ranka bra i sökmotorerna utifrån för företag relevanta nyckelord.

Så behöver du hjälp med din webbsida eller din grafiska profil, kontakta tross i Jönköping för att se vad de kan göra för ditt företag.

20 Oct 2016