Få in våren i hemmet

Nu är våren här, det känns! Solen skiner och det börjar bli varmare. Nu är det även dags att få in våren hemma. Det är inte fel att börja med en rejäl storstädning. En sådan kan du boka via Städcompaniet om du vill. Att få det städat är inte fel. Passa även på att putsa fönster och piska alla mattor. 

Sedan var det ju detta med att ändra om lite hemma, så att det känns mer som vår. Se till att byta ut alla mörka gardiner så att det blir ljusare och luftigare. Det är även bra att satsa på ljusa textilier i sängen.

Gör altanen redo

Om du har en altan, uteplats eller balkong så kan det även vara läge att nu göra den redo för den sommar som ska komma. Gör rent och olja in om du har ett trädäck. Sedan kan du ägna dig åt att plantera krukor med mera att ha där. Sedan ut med dina utemöbler. Nu i början kan du ha filtar och plädar att värma dig med tills det blir varmare dagar och kvällar. 

Ta in grönska

Våren innebär att det börjar grönska och spira ute. Ta in en del av detta i hemmet med. Det går ju att plocka kvistar ute om du bor nära naturen, annars finns det att köpa med. Det ger en riktigt bra vårkänsla!

21 Apr 2023