Öka dina jobbchanser

För att en rekryteringsfirma som Skill U ska få upp ögonen för dig och kalla dig till intervju, så är det bra att då du ansöker har ett bra CV och ett bra personligt brev att skicka med. Även om du har ett CV sedan innan, se till att då och då gå igenom det. Det kan vara så att du har fått nya jobberfarenheter ellere studerat något. Då är det ju bra att lägga till dessa saker i ditt CV. 

Ett persnligt brev, det ska vara just personligt. Det ska även vara olika brev. Det är många som ofta skickar exakt likadant brev med alla sina ansökningar. Men det är sällan bra. Det är ju i ett personligt brev du har möjligheten att pusha på varför du är bäst lämpad för just det jobb du sökt.

Ha ett digitalt CV

Det är inte fel att ha en profil på LinkedIn. Där kan du nämligen skapa ett CV med och ha en öppen profil så att du kan hittas av olika arbetsgivare. Även i detta CV kan du lägga till nya erfarenheter och utbildingar med mera. Se även till att alltid ha en uppdaterad bild och profil med.

Bemanning

Om du är reggad hos ett bemanningsföretag sedan innan, se till att även där uppdatera din profil och ditt CV så att det stämmer med vad du kan och vad du har gjort det allra senaste.

25 Oct 2022