Vita vackra tänder

Jag har länge funderat på hur jag ska få ett vackert leende med vita tänder och har nu kommit fram till att jag ska bleka dem. Vad jag dock inte har bestämt mig för är om jag ska göra det på egen hand eller om jag ska gå till en tandläkare eller en skönhetssalong för att göra det. Förr kunde man ju inte bleka tänderna hemma, själv, utan det var tandläkaren man vände sig till. Men ser man på marknaden idag så finns det ju en massa olika alternativ. Fördelen med att göra det hemma är ju att det sparar både tid och pengar. Det finns ju till exempelvis tandskenor, som man sätter sån gel i och sedan in i munnen.

Alternativ på tandblekning

Jag sökte runt lite just bland olika tandblekningsprodukter. Det finns ju som sagt en sån skena, men så finns det andra produkter med. Det finns till exempel något som heter tandblekningspenna. Den ser ut som en penna och man penslar på sina tänder med hjälp av den.

Tandblekningsstrips eller så kallade white strips fanns det också något som hette. Man ska då sätta fast nya strips varje dag i 7 eller 14 dagar, beroende på hur vita man vill att de ska bli.

Bleka tänderna hos tandläkaren?

Fördelen med att gå till tandläkaren är ju den att man kan vara säker på att det blir ett bra resultat tänker jag. Köper man fel sorts tandblekning hem, så kan det ju bli fel, inga resultat eller biverkningar. Jag får fundera lite på detta hur jag ska göra.

23 Jan 2018