Varför inte skaffa badkar?

I många hem finns det stora badrum men bara med en dusch. Det är lite trist och det är många som drömmer om att sätta in ett badkar. Det är ju mysigt att bada badkar, särskilt när det är kallt ute. Det går att hitta snygga badkar på nätet. Sedan var det bara det där med att installera det. Det kanske inte alltid är så lätt att göra på egen hand. Men det går ju att anlita en rörmokare som fixar det! Det är ju det smidigaste sättet att sätta in ett badkar på.

Kanske passa på renovera hela badrummet?

Om det ändå är så att man tänker sig att riva ut duschen för att sätta in ett badkar, så är det rätt smart att passa på att renovera hela badrummet. Det är ju inte helt fel att sätta in till exempel golvvärme. Sedan är det ju även snyggt att sätta in nytt kakel och klinkers. Att helrenovera ett badrum höjer dessutom värdet på bostaden. Så ska man ändå anlita en rörmokare så kan man lika gärna gå "all in".

Njuta av långa bad

Sätter man inte ett badkar i sitt hem så är det ju perfekt att efter en lång arbetsdag lägga sig i hett bad. Då är det bara att njuta. Sedan är det även lätt att göra hemma spa om det är något man gillar att göra. Det går utmärkt att tillverka egna ansiktsmasker och annat, av saker man har hemma redan!

19 Jul 2018