Underbart att kunna träna ute

Jag tycker det är så skönt att vi är i april nu och att det snart är maj. Alla träningar utomhus börjar dra igång, det är fotboll och andra sporter så väl som gruppträningar och andra saker. Om man sportar mycket, så är ett besök på fitline-sport.se bra. Jag njuter av att kunna träna ute! Sen går det så klart att träna ute året om, men det är ju bra mycket trevligare att göra det när det är fint väder ute, som nu på våren eller på sommaren. 

Njuta av påsk

Snart är det ju påsk med, då ska jag åka bort. Det kommer inte bli så mycket träning denna veckan. Men det får vara så. Njuta av god mat och umgås med familj och vänner är ju ett måste det med. Sedan måste man inte äta allt påskgodis heller, så sett!

Mysigt nöje

Något som brukar dra igång nu på våren där jag bor, det är tipspromenader och bingo på söndagar. Det är ju inte fel att kunna ge sig ut på lång promenad och samtidigt roa sig med att svara på frågor och spela bingo. Det brukar jag försöka göra varje söndag som det är. Ska kolla upp vilket datum de drar igång. Kanske ni med har sånt där ni bor? Det är ett ypperligt tillfälle att ta sig ut och röra på sig. Man knappt tänker på att man motionerar. Man kan ju välja att gå eller springa, beroende på hur vältränad man är. 

17 Apr 2019