Ta hand om kropp och själ

Jag tycker att det är viktigt att ta hand om sig själv. Dels kroppen, men även själen. Jag själv brukar se till att ta hand om kroppen, genom att äta rätt, och träna, men även genom att göra vaxning Stockholm då och då. Gör gärna annat med så som manikyr, pedikyr och så vidare. Massage Stockholm är inte fel det heller!

Hitta rätt ställe

Jag hade länge en salong i Stockholm för vaxning, men så flyttade de. Så det innebär att om jag ska vaxa mig, så måste jag leta upp ett nytt bra ställe. Jag vill ju gärna ha en salong, som gör lite av varje. Det är det bästa att få flera olika behandlingar på ett och samma ställe. Nu är det ju snart dags att vaxa sig med, då det är sommar på gång och benen kommer att bli bara, oftare.

Massage är inte fel

Massage Stockholm är det bästa jag vet tror jag. Det är dels ett sätt att ta hand om kroppen, men även att ta hand om själen, tycker ni inte? Att totalt koppla av och bli knådad på. Jag har en massör jag tycker är bra som jag går till rätt ofta. Sen åker jag även gärna iväg på spa eller liknande för att få olika typer av massage med mera. Det är skönt, men det var ett tag sedan. Så kanske det är dags att snart göra det igen.

22 Jul 2018