Som en frälst

Jag började springa i vintras. I februari tog jag mina första stapplande steg i ett svinkallt löpsspår och sedan dess har jag kämpat på. Idag springer jag milen en gång i veckan plus ett intervallpass och ett lite kortare, fokuserat pass och jag älskar det! Det är som att jag funnit en ny sida hos mig själv och blivit totalförälskad i den. När jag springer är det ofta jobbigt, för jag pressar ju mig själv att hela tiden bli bättre och bättre, men efteråt... den känslan går inte att beskriva! Vilket rus. Jag är helt frälst.

Jag har funnit yoga

Och som om löpningen inte vore nog så har jag "funnit" yogan. De dagar jag inte springer rullar jag ut min lila yogamatta och andas, böjer och bänder på mig själv. Jag har aldrig känt mig så stark och frisk som jag gör just nu och med alla dessa positiva känslor för min kropp och vad den klarar av och hur den utvecklas, så har ett mycket starkare självförtroende också vuxit fram. Det är roligare att äta hälsosamt när man redan gör hälsosamma saker för sin kropp och det är härligare att unna sig godsaker när man gör något för att balansera upp dem.

Goda tillskott

I takt med det ökade intresset för löpning så har intresset för olika tillskott också smugit sig in i mitt liv och jag har funnit ett märke på tillskott som jag tycker riktigt mycket om. Det heter Fitline Sport och är riktigt gott och bra när man behöver rätt energi eller återhämtning. Rekommenderas!

28 Jul 2017