Skaffa ny altandörr

I somras har vi ägnat oss åt att göra om vår altan. Vi har byggt om och uttökat den samt sett till att piffa upp den en hel del. Det jag nu vill satsa på att skaffa, det är ett par nya altandörrar. Jag vill inte bara ha en liten dörr, utan gärna dubbeldörrar. Det är snyggt tycker jag. Jag har hittat ett ställe där det går att få skräddarsydda dörrar, det så att de passar det man vill ha. Jag vill ju som sagt ha dubbla dörrar, gärna i glas. Det ska även gå att låsa dem på ett bra sätt. 

Passa på att byta fönster kanske?

På det ställe där det finns altandörrar, där har de även fönster. Kanske ska passa på att byta ut dem jag har? Det så att de matchar altandörren på bra sätt. Är ju rätt gamla de fönster vi har nu, så det kanske kan vara så att det är tid för fönsterbyte.

Renovering inne

Nu när hösten snart är här, så kommer vi ta tag i en del projekt inne. Det blir inte superstora renoveringar vi ska göra, så sett, men tapetsera om lite, måla och fixa. Hösten är ju en bra tid att göra olika sorters renoveringar inne. Sommaren är det ute, höst och vinter inne. 

Dock skulle jag kunna tänka mig att göra om både badrum och kök helt, men det får bli ett annat år tror jag!

8 Sep 2021