Satsa på en bra barnvagn!

Oavsett om du är på väg att få barn första gången eller har flera sedan tidigare kan det vara läge med en ny barnvagn. På marknaden idag finns det dock otroligt många modeller och märken så det kan vara svårt att veta vad du ska välja. Du kan med fördel söka genom internet, efter barnvagnstester, eller rådfråga andra som nyss köpt sig en barnvagn.

Bugaboo är ett bra märke på barnvagnar

Ett bra märke på barnvagn, som många rekommenderar är Bugaboo. Detta märke kommer från Holland och det är många föräldrar är nöjda med dessa vagbar. De har barnvagnar så som Bugaboo Donkey. Du kan välja mellan två modeller, en enkel och en Bugaboo Donkey duo. En annan bra vagn som fått många plus i tester är Bugaboo Fox2. Om du har fler än ett barn så är det så att Bugaboo Donkey duo har plats för två barn, vilket underlättar en hel del. Om du är ute efter att ha en bekväm vagn att köra så är Bugaboo Fox2ett val, men det är även Bugaboo Donkey duo.

Handla din barnvagn hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan finns på webben. De har barnvagnar och andra produkter för barn. Bland anant så finns dessa två vagnar bland deras sortiment. Du hittar även barnvagnar av märket Tako, Trille och Mountain Buggy samt flera andra till. Produkter så som åkpåsar, bilbarnstolar och skötväskor är andra saker som säljs. Pyret & Snäckan har en produktgaranti på 1-2 år på sina barnvagnar och andra produkter samt en ångerrätt på 30 dagar om man ångrar sig eller inte blir nöjd.

8 Nov 2016