Hjälp att komma framåt

Jag har sedan ett tag tillbaka gått på riktigt bra psykoterapi i Malmö. Jag tyckte inte riktigt att jag var en värdig kandidat i början, för det finns ju väldigt många människor som har det sämre med sig själva än jag. Det betyder dock inte att jag inte har rätt att önska mig en bättre tillvaro och få bukt med vissa negativa beteendemönster som jag dras med. Alla dras vi med sådana!

Väx fortare

Vad psykoterapi gör är att det ger en verktyg att komma framåt i livet; möjlighet att skruva upp utvecklingstempot lite grann. Jag som gillar effektivisering av saker och ting mår bra av att se resultat och det gör jag verkligen i den terapi jag får. Min psykolog integrerar lite olika terapiformer i min terapi, det är därför jag tycker att den är så himla bra! Ibland kör vi KBT och ibland existentiella samtal. Det är så oerhört givande!

Gör gott för alla

Om det är något jag skulle vilja råda er så är det att ge er själva en lite personlig utvecklingsskjuts, även om ni tror att ni inte "behöver" det, för det gör gott för alla - det är jag övertygad om!

Sedan jag började gå så har jag fått flera personer i min närhet att också börja i psykoterapi och alla ha samma upplevelse som jag. För vissa är de ganska smärtsamt, för man måste lyfta på saker som legat undangömda väldigt länge, men i slutänden är det så himla värt det. Man blir lyckligare i grunden, helt enkelt.

1 Aug 2017