Flytta? Jobbigt?

Att flytta till en ny bostad, eller nytt hus brukar vara så spännande och roligt! Hela familjen ska få  ett helt nytt ställe. Barnen brukar vilja paxa rum medan föräldrarna får nöja sig med det som blir över. Är flytten till något mindre innebär flytten sannolikt att slänga överblivna saker – allt sådant som är onödigt. Det kan till och med vara nyttigt att gå igenom alla prylar och pryttlar om de verkligen behövs. Det är helt enkelt mycket med en flytt. 

Omöjliga krav på städning

När man flyttar är det ju inte bara att flytta sakerna. Det ska ju städas också. Som tur är finns det en firma som man kan lämna dörren öppen till och när man kommer tillbaka har man en nystädad bostad. Sedan är det bara för nästa ägare att flytta in. Det är så bra att vända sig till en firma som ägnar sig åt flyttstädning kan arbetet bli utfört på en dag. Du sparar med andra ord både tid och energi. 

Få flytthjälp

Det går att få flyttstädning i Uppsala om du tycker att flyttstädningen är jobbig. När man flyttar ställs det höga krav från mäklaren eller hyresvärden att det ska se snyggt ut när du flyttar från ett hus eller en lägenhet. Det är inte bara fönstren som ska vara rena. Det ska heller inte finnas smuts på lister och ovansidan på dörrar, på kaklet, i avloppen eller på väggarna. I köket ska alla vitvaror vara skinande rena. Disk- och tvättmaskiner ska vara rena, vilket lätt glöms bort. Ibland tar själva flyttstädningen lika lång tid som själva flytten. Då kan du spara tid genom att leja bort städningen.

29 Aug 2017