En egen semesterbostad vore nåt!

Något jag har funderat på en längre tid, det är att se till att skaffa mig ett hus, i ett annat land, som jag kan åka till när jag vill. Ett hus i Mallorca till exempel vore helt fantastiskt. Jag har varit där på semester ett par gånger och jag trivs verkligen där! Om det inte är ett hus på Mallorca, så får det i alla fall vara på ett ställe där det är mycket sol, ofta! Det är ju det jag vill ha ut av mina semestrar i alla fall. Sol, bad, god mat och dryck!

Fördelar med eget hus

Investera i ett hus på Mallorca är en ganska god idé. Då har man alltid ett ställe att åka till. Kanske kan man hyra ut det de tider man inte är där? Eller jag vet inte, det är kanske särskilda regler för sånt? Det kan man ju kolla upp i så fall. Först ska man väl i såfall köpa det där huset!

Kolla av läget

Jag funderar faktiskt att snart ta mig till Mallorca, dels för semester, men även för att kanske gå till en mäklare och se vad de har för hus och vad det kostar. Kanske man kan hitta ett som har ett bra pris och bra läge. Då kan man passa på att åka och kika på det och se vad det är. Man kan ju även kolla av hemma innan man åker och sen besöka de olika platser där man sett bra hus.

16 Jun 2018